Ćao, ja sam Stella Sinclair! Rodjena sam 18. Avgusta i ja sam vila sunca i meseca.
Dolazim sa planete Solarie, to je veoma lepa planeta koja je puna svetlosti! Moji roditelji su kralj i kraljica sunca i kraljica meseca. Njihova ljubavna priča ima uspone i padove, zbog grofice Kasandre i zlog Valtora....ali je na kraju sve ispalo uredu.
Upoznala sam Bloom u Gardeniji: Ona me je spasila od trola, ali zahvaljujući meni saznala je da je jedna od najmoćnijih vila u magičnoj dimenziji. Od tada moje moći su postale jače: Od Enchantix do vile čuvarice! I mrzim studije! Moj Pixie Amore je najromatičnija mala vila od svih u magičnoj dimenziji.
Zanimljivosti
Omiljena hrana: Čips
Omiljena boja: Zelena
Omiljen hobi: Kupovina i šoping!
Omiljen ljubimac: Malo štene
Idealan momak: Moj voljeni Brandon
Najbolja drugarica: Bloom
Omiljeni filmovi: komedije
Volim: hmmm.....kupovinu?
Mrzim: Kada ne idem u kupovinu
Omiljena muzika: Sve što me čini da igram
Omiljene cipele: Sve! Jedna za svaku priliku.
Omiljeni predmet: Moram li da izaberem? Metamorfologiju.
Omiljena čarolija: Mesečeva kiša
Dnevni Savet
Odstranjivač šminke: Odličan način da skinem šminku ja sa maslinovim uljem! Samo uzmi malo ulja i stavi na lice i onda prstima lupkaj preko vašeg lica. I onda obriši lice videćeš da će ti šminka spasti.
Dolazim sa planete Solarie, to je veoma lepa planeta koja je puna svetlosti! Moji roditelji su kralj i kraljica sunca i kraljica meseca. Njihova ljubavna priča ima uspone i padove, zbog grofice Kasandre i zlog Valtora....ali je na kraju sve ispalo uredu.
Upoznala sam Bloom u Gardeniji: Ona me je spasila od trola, ali zahvaljujući meni saznala je da je jedna od najmoćnijih vila u magičnoj dimenziji. Od tada moje moći su postale jače: Od Enchantix do vile čuvarice! I mrzim studije! Moj Pixie Amore je najromatičnija mala vila od svih u magičnoj dimenziji.
Zanimljivosti
Omiljena hrana: Čips
Omiljena boja: Zelena
Omiljen hobi: Kupovina i šoping!
Omiljen ljubimac: Malo štene
Idealan momak: Moj voljeni Brandon
Najbolja drugarica: Bloom
Omiljeni filmovi: komedije
Volim: hmmm.....kupovinu?
Mrzim: Kada ne idem u kupovinu
Omiljena muzika: Sve što me čini da igram
Omiljene cipele: Sve! Jedna za svaku priliku.
Omiljeni predmet: Moram li da izaberem? Metamorfologiju.
Omiljena čarolija: Mesečeva kiša
Dnevni Savet
Odstranjivač šminke: Odličan način da skinem šminku ja sa maslinovim uljem! Samo uzmi malo ulja i stavi na lice i onda prstima lupkaj preko vašeg lica. I onda obriši lice videćeš da će ti šminka spasti.
No Comment.