In the Winx club world
Zdravo svima!

Ovo je forum o Winx vilama. Ako ste fan toga crtica ili vise niste, ili ako mozda ne znate za taj crtani film, svejedno ste dobrodosli na forum!
Osim Winx-a, naci cete mnogo zanimljivih diskusija, zabavnih kutaka, podforuma za grafiku itd..

Preporucujemo vam da se registrujete i udjete u carobni svijet ovog Winx foruma!

~admin team

Join the forum, it's quick and easy

In the Winx club world
Zdravo svima!

Ovo je forum o Winx vilama. Ako ste fan toga crtica ili vise niste, ili ako mozda ne znate za taj crtani film, svejedno ste dobrodosli na forum!
Osim Winx-a, naci cete mnogo zanimljivih diskusija, zabavnih kutaka, podforuma za grafiku itd..

Preporucujemo vam da se registrujete i udjete u carobni svijet ovog Winx foruma!

~admin team
In the Winx club world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Novembar 2024
PonUtoSreČetPetSubNed
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalendar Kalendar

Affiliates
~ Dobrodošli ~
In The Winx Club World!

Dobrodošli na In The Winx Club World forum - ITWCW!
Ovo je mjesto an kojem vlada magija i sreća!
Postanite dio našeg Winx svijeta i
uđite u uzbudljivu avanturu!

~ Admin Team.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Stella

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

12012013

Stella Empty Stella

Medii

Medii
Admin
Admin

Ćao, ja sam Stella Sinclair! Rodjena sam 18. Avgusta i ja sam vila sunca i meseca.

Dolazim sa planete Solarie, to je veoma lepa planeta koja je puna svetlosti! Moji roditelji su kralj i kraljica sunca i kraljica meseca. Njihova ljubavna priča ima uspone i padove, zbog grofice Kasandre i zlog Valtora....ali je na kraju sve ispalo uredu.

Upoznala sam Bloom u Gardeniji: Ona me je spasila od trola, ali zahvaljujući meni saznala je da je jedna od najmoćnijih vila u magičnoj dimenziji. Od tada moje moći su postale jače: Od Enchantix do vile čuvarice! I mrzim studije! Moj Pixie Amore je najromatičnija mala vila od svih u magičnoj dimenziji.

Zanimljivosti
Omiljena hrana: Čips
Omiljena boja: Zelena
Omiljen hobi: Kupovina i šoping!
Omiljen ljubimac: Malo štene
Idealan momak: Moj voljeni Brandon
Najbolja drugarica: Bloom
Omiljeni filmovi: komedije
Volim: hmmm.....kupovinu?
Mrzim: Kada ne idem u kupovinu
Omiljena muzika: Sve što me čini da igram
Omiljene cipele: Sve! Jedna za svaku priliku.
Omiljeni predmet: Moram li da izaberem? Metamorfologiju.
Omiljena čarolija: Mesečeva kiša

Dnevni Savet
Odstranjivač šminke: Odličan način da skinem šminku ja sa maslinovim uljem! Samo uzmi malo ulja i stavi na lice i onda prstima lupkaj preko vašeg lica. I onda obriši lice videćeš da će ti šminka spasti.

https://itwcw.serbianforum.info
Share this post on: reddit

No Comment.

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Similar topics

-

» Stella fans group-points

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu